II pusmečio koncertas „Gražiomis melodijomis pasitikime vasarą“ Butrimonių skyriuje

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2023-05-26
  • Kategorija: Renginiai

II pusmečio koncertas „Gražiomis melodijomis pasitikime vasarą“

Butrimonių skyriuje

2023 m. gegužės 24 dieną Alytaus r. meno ir sporto mokyklos Butrimonių skyriuje buvo smagu vėl pamatyti pilną salę jaunųjų muzikantų, tėvelių ir senelių. Mokytojai Joanai Laugalienei talkino visas būrys vedančiųjų (mokiniai pristatė vieni kitų kūrinius) ir „garso režisierius“ Emilis Sėnūta, kuris mokinių atlikimui jungė garso takelius.

Pianinu savo kūrinius atliko Paula Anušauskaitė, Lėja Lukošiūnaitė, Agotėlė Karžinauskaitė, Smiltė ir Viktorija Ramančiuckaitės, Paula Damulevičiūtė, Alina Asanavičiūtė, Vanesa Šareikaitė, Mėja ir Emilis Sėnūtai, Austėja Senutaitė. Fortepijonu ugdytinius paruošė mokytoja metodininkė Joana Laugalienė.

Mokytojo metodininko Algirdo Glovickio mokiniai atliko kūrinius smuiku ir akordeonu. Gabija Maksimavičiūtė ir Kajus Žilinskas griežė smuiku, Germantė Bradauskaitė ir Andrius Trukanavičius grojo akordeonu.

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos direktorė Auksė Sapežinskienė pasidžiaugė dideliu mokinių, tėvelių ir senelių būriu, dėkojo jiems už rūpestį, pasidžiaugė mokiniais ir gražiu koncertu. Palinkėjo kuo daugiau koncertuoti, nes taip ugdomas profesionalumas ir pasitikėjimas savimi. Mokytoja Joana palinkėjo gražios, šiltos vasaros, taikios padangės ir smagaus susitikimo rudenį.

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos

mokytoja metodininkė Joana Laugalienė

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos