Muzikinė mokinių dovana Pivašiūnų parapijos globos namuose

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2023-05-12
  • Kategorija: Renginiai

Muzikinė mokinių dovana Pivašiūnų parapijos globos namuose

                 2023 m. gegužės 10 d. Alytaus r. meno ir sporto mokyklos Pivašiūnų muzikos skyriaus mokiniai ir Pivašiūnų maltiečiai aplankė Alytaus rajono Pivašiūnų parapijos globos namų gyventojus.  Jiems buvo surengtas trumpas mokinių koncertas, kurį literatūrinėmis eilėmis papildė maltietės. Stebint koncerto klausytojus buvo matyti gėris, susidomėjimas, širdies džiaugsmas, kuris praskaidrino jų kasdienybę. Mokytojo Algirdo Glovickio  atliekamos liaudies dainos kartu su senjorais dar daugiau juos  atitolino nuo vienatvės ir izoliacijos. Mokiniams, tai puikus būdas parodyti savo gerumą ir užmegzti ryšius su senjorais. Rengiami  koncertai, bendri pasibuvimai kartu, ugdo mokinių socialinius įgūdžius, skatina rodyti pagarbą ir atsidavimą kitiems.  

Visiems koncertavusiems mokiniams: Rūtai (smuikas), Brigitai (akordeonas), Kajui (smuikas), Liutaurui (akordeonas) nuoširdi padėka už jų indėlį ir pastangas organizuojant koncertą.

Nuoširdi bendrystė, tai puikus pavyzdys kitiems, kaip ir mokiniai gali dalyvauti senjorų bendruomenėje ir sukurti pozityvius pokyčius. Koncertui mokinius paruošė mokytojai metodininkai Laimutė Aleksiupienė ir Algirdas Glovickis.

 

 Mokytoja metodininkė  Laimutė Aleksiupienė

 

                

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos