Edukacinis renginys  - koncertas „Visi žiedai tau, mama!“

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2023-05-10
  • Kategorija: Renginiai

Edukacinis renginys  - koncertas „Visi žiedai tau, mama!“

 

   2023 m. gegužės 9 d. Alytaus r. meno ir sporto mokyklos mokiniai ir mokytojai organizavo edukacinį (muzikos ir dailės) renginį-koncertą „Visi žiedai tau, mama!“, kuris vyko Dauguose Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių bendrijoje „Viltis“. Sveikinimo žodį tarė bendrijos pirmininkė Danutė Laukaitienė, kuri linkėjo mamoms būti tvirtoms ir tapti tais angelais, kurie saugo vaikus.

   „Šiandien mes kartu sukursime bendrystę, kuri skatina mus pasidalinti savo meile ir džiaugsmu, parodyti pagarbą kitiems ir kartu padaryti gyvenimą šiek tiek gražesniu“ - pristatydama mokyklos mokinius sakė mokytoja Laimutė Aleksiupienė. Linkėdama sveikatos ir gražių bendravimo akimirkų, atminimo dovanėlę ir vaišes perdavė mokyklos direktorė Auksė Sapežinskienė.

   Muzikinius kūrinius atliko  muzikos skyriaus mokiniai, grojantys fortepijonu: Jovita Stosiūtė, Julija Žemaitytė (mokytoja Rasa Babarskienė), Kajus Krajauskas ir Nigrita Žvikevičiūtė (mokytoja Joana Laugalienė). Kanklėmis grojo Aušrinė Turskaitė (mokytoja Laimutė Aleksiupienė), smuiku griežė Alisa Svilainytė (mokytojas Algirdas Glovickis).  Pasidžiaugę mokinių atliekamais muzikiniais kūriniais, dailės skyriaus mokytoja  Ingrida Vaitkienė su mokiniais: Linas, Ema, Nigrita, Auguste, Lukrecija, Milda visus renginio dalyvius pakvietė į lauką. Spalvotomis kreidelėmis buvo piešiamas ,,Kaukas“, kuris šiems namams teiktų sveikatą ir gerą nuotaiką. Tikimės, kad ši draugystė tęsis ir ateityje.

 

Mokytoja metodininkė Laimutė Aleksiupienė

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos