Koncertas „Pasidžiaukime kartu“ pradinių klasių mokiniams

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2023-05-22
  • Kategorija: Renginiai

Koncertas „Pasidžiaukime kartu“ pradinių klasių mokiniams

2023 metų gegužės 19 d. 11 val. Alytaus r. meno ir sporto mokykloje, Dauguose, mokiniai ir mokytojai į koncertą pakvietė Daugų Vlado Mirono gimnazijos darželio priešmokyklinio skyriaus ir pradinių klasių mokinius.

Koncerte gitara grojo Dovydas Kurkutis (mokytojas Gintautas Pikūnas), kanklėmis – Goda Grikevičiūtė, Ugnė Šilalytė (mokytoja Laimutė Aleksiupienė), smuiku grojo Alisa ir Auksė Svilainytės, Meilana Nevulytė (mokytojas Algirdas Glovickis), fortepijonu skambino Dovilė Molytė, Ema Sabaliauskaitė, Alisa Svilainytė, Liepa Jatkauskaitė, Nigrita Žvikevičiūtė (mokytojos Rasa Babarskienė ir Joana Laugalienė).

Džiugu, kad bendraklasiai labai susidomėję klausėsi koncerto ir negailėjo draugams aplodismentų. Smagiai klausytojus nuteikė koncerto vedančiosios, mokytojos Joanos Laugalienės, užduodami muzikiniai klausimai, mįslės. Joana mokinius, norinčius sportuoti, groti ir piešti, pakvietė ateiti į mokinių priėmimą birželio mėnesį.

Džiugu, kad draugystė su Daugų Vlado Mirono gimnazija nenutrūksta daugelį metų, o tai siejama gražiu bendradarbiavimu, kur „muzikiniu tiltu“ kiekvienais metais ateina mūsų mokiniai, kurie muzikuoja, tobulėja, stengiasi pažinti meno pasaulį, turtinti savo vidinį meninį supratimą.

Mokytoja metodininkė Joana Laugalienė

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos