Futbolo turnyre „Rudens taurė 2021“ laimėjo Alytaus r. meno ir sporto mokyklos komanda

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2021-09-16
  • Kategorija: Renginiai

2021 m. rugsėjo 15 dieną  Alytaus r. meno ir sporto mokyklos Daugų ir Pivašiūnų skyrių vyresnieji

futbolininkai U14 (mokytojas metodininkas Sigitas Junevičius) pakvietė parungtyniauti bendraamžius iš Alytaus, Druskininkų ir Trakų tradiciniame futbolo turnyre „Rudens taurė 2021“.  

Vėl puikiai rungtyniavo šeimininkai, nugalėję visus varžovus tapo šio sporto renginio nugalėtojais, beje visus varžovus įveikę nepraleidę nė vieno įvarčio. Daugiausi kartų pasižymėjo naudingiausias komandos žaidėjas Eiminas Kurapka, kaip ir dera komandos kapitonui, savo kovingumu ir pelnytais įvarčiais įkvėpė komandos draugus siekti pergalės. Be paminėto žaidėjo Eimino prie puikios  pergalės prisidėjo visi komandos nariai - Titas Katelynas, Titas Maldanis, Matas Šilanskas, Matas Zalieckas, Saulius Valacka, Domas Ogilba, Titas Diksa, Ernestas Laniauskas ir Domas Patinskas.

Futbolo turnyras vykdytas Alytaus rajono savivaldybės remiamo sporto rėmimo projekto „Sportas-sveikatos šaltinis 12“ lėšomis.

Spalio mėnesį, Daugų ir Pivašiūnų skyrių jaunesnieji futbolininkai U11, varžysis su Dzūkijos regiono bendraamžiais dėl Alytaus r. meno ir sporto mokyklos įsteigtų prizų.

 

                                                                 Alytaus r. meno ir sporto mokyklos informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos