Europos judumo savaitę pažymėjo žygiu dviračiu ir pėsčiomis!

  • Paskelbė : Evaldas Ostrauskas
  • Paskelbta: 2020-09-22
  • Kategorija: Renginiai

">2020 m. rugsėjo 18 dieną, Alytaus r. meno ir sporto mokykla trečius metus organizavo sporto-sveikatingumo renginį „Judėkime kartu“, skirtą Europos judumo savaitei pažymėti. Renginio dalyviams buvo pasiūlyta rinktis žygį dviračiu „Aplink Daugus“, aplankant įžymias Daugų vietas, žygį pėsčiomis „Daugų ežero pakrante“ ir orientacines varžybas „Lobio ieškojimas.

 

>Dalyvavo Alytaus r. meno ir sporto mokyklos mokiniai, mokytojai ir tėveliai. Šiais metais dviratininkai  įveikė dešimties kilometrų distanciją, aplankė lankytinas Daugų miestelio vietas.  Pėsčiomis dalyviai įveikė penkių kilometrų distanciją, aplankė „Šventapetrio kalnelį“, Daugų Dievo Apvaizdos bažnyčią, vykdė organizatorių užduotis.

 

>Sugrįžusius žygio dalyvius pasveikino mokyklos direktorė Auksė Sapežinskienė -  sėkmingai ir saugiai įveikusiems pasirinktas trasas įteikė dalyvio medalius ir dėkojo renginio iniciatoriui mokytojui metodininkui Sigitui Junevičiui.

 

Atgavę jėgas, renginio dalyviai pasidalijo į tris komandas ir dalyvavo orientacinėse varžybose - „Lobio ieškojimas“. Įveikę visas varžybų užduotis, dalyviai  prie arbatos puodelio aptarė dienos renginį, pasidalino savo įspūdžiais ir nuotaikingai išsiskirstė iki kitų Alytaus r. meno ir sporto mokyklos organizuojamų renginių, kurių kaip visada gausu!

 

 

 

Nuotraukos:
Sigitas Junevičius

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos