2021-09-10 Sporto bazės įrengtos dar trijose Alytaus rajono gyvenvietėse

2021-09-10

Sporto bazės įrengtos dar trijose Alytaus rajono gyvenvietėse

Alytaus rajono savivaldybės administracija kartu su partneriu, Alytaus rajono meno ir sporto mokykla, baigė įgyvendinti projektą „Esamų sporto bazių plėtra Alytaus rajone“, finansuotą Sporto rėmimo fondo lėšomis. Projekto vertė daugiau nei 207 tūkst. Eur, iš kurių 164 tūkst. Sporto rėmimo fondo lėšos, o likusi suma – Alytaus rajono savivaldybės administracijos lėšos.

Projekto įgyvendinimo metu buvo sutvarkytos multifunkcinės sporto aikštelės Alovėje, Krokialaukyje ir stadionas Nemunaityje. Alovėje ir Krokialaukyje buvo pakeista multifunkcinių sporto aikštelių danga, įrengti specialūs krepšinio ir tinklinio stovai tinkantys ir neįgaliesiems. Nemunaityje – atnaujinta natūrali danga, bėgimo takelių asfaltbetonio danga, įrengta tinklinio aikštelė, specialūs krepšinio ir tinklinio stovai tinkantys ir neįgaliesiems, bočio ir petankės žaidimų įrenginiai.

Sutvarkius minėtas sporto bazes buvo sudarytos sąlygos Alytaus rajono kaimiškų vietovių vaikams ir jaunimui, senjorams, neįgaliesiems, moterims ir merginoms reguliariai sportuoti. Alytaus rajono gyventojai vis dažniau laisvalaikį leidžia sportuodami. Tą pastebi žmonių gyvenseną tiriantys sveikatos specialistai. Paimti kamuolį, užlipti ant treniruoklio vilioja ir savivaldybės įrengtos šiuolaikiškos sporto bazės, kuriose organizuojamos ir seniūnijų varžybos, bendruomenių šventės.

.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos