2022 metų suaugusiųjų mokymosi savaitė „Mokymosi siluetai“

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2022-11-03
  • Kategorija: Renginiai

2022 metų suaugusiųjų mokymosi savaitė „Mokymosi siluetai“

 

                 Alytaus r. meno ir sporto mokykloje, 2022 lapkričio 21-25 dienomis vyks Suaugusiųjų mokymosi savaitė. Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacijos inicijuotame judėjime bendradarbiavimas vyksta su įvairiomis švietimo, kultūros, verslo, bendruomeninėmis institucijomis. 23-osios mokymosi savaitės idėja aptikta avangardinio kino kūrėjo Jono Meko mintyse apie prasmės  ieškojimą kasdieniuose, paprastuose dalykuose. Iš jo mąstymų gelmės gimsta vaizdinys: „mokymosi siluetai-taps  pažinimo, būties prasmės ieškojimo keliu, kuris ne visada būna aiškus, primena tamsoje ar migloje dunksančio daikto kontūrus... Tad mintys ir patirtys, ne visuomet iš karto apčiuopiamos, vėliau

atsispindi tolimesniuose žmogaus gyvenimo įvykiuose“. Pabandykime visi pasinerti į  gyvenimo ir mokymosi siluetų paiešką. Kokios formos ir nuotaikos? Kokių spalvų bus mūsų mokymosi siluetai? Kokia prasmė juose slypės? Tai sužinosime susirinkę į 2022 metų suaugusiųjų mokymosi savaitės renginius „Mokymosi siluetai“.

Mūsų mokyklos bendruomenės savaitės užduotis: sutelkti įvairius besimokančius bendruomenės narius bendrai veiklai; atskleisti mokymosi svarbą gyvenimo kokybei; parodyti suaugusiųjų mokymosi svarbą ir galimybes įvairioms visuomenės grupėms, didinti jų dalyvavimą mokymesi; įkvėpti kolegas, draugus dirbti kūrybiškai.

   

 

 

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos informacija

 

 

 

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos