Pivašiūnų muzikos skyriaus mokinių atsiskaitymo koncertas

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2023-12-21
  • Kategorija: Renginiai

                     Pivašiūnų muzikos skyriaus mokinių atsiskaitymo koncertas

 

       2023 m. gruodžio 20 d. Pivašiūnų muzikos skyriaus mokiniai, surengė įspūdingą atsiskaitymo koncertą, kuriame pristatė kūrinius, kuriuos išmoko pusmečio eigoje. Kiekvienas jų siekė atskleisti savo instrumento grojimo subtilybes. Mokytojai, dirbantys Pivašiūnų gimnazijos muzikos skyriuje džiaugėsi, kad mokiniai padarė muzikinę pažangą ir skleidė pagarbą pasirinktam instrumentui. 

    Draugai ir bendramoksliai buvo įžvalgūs ir labiausiai patikusius muzikinius kūrinius palaikė gausiais ir šiltais plojimais muzikuojančius mokinius, kanklininkes: Gabiją, Emą, Gustę, Liepą; akordeonininkus Rūtą, Kristupą, Brigitą ir smuikininkus Kajų, Akvilę ir Rūtą ir kt. 

        Koncerte dalyvavo ir mokinių pasirodymų klausėsi: klasių auklėtojos, tėvai, Pivašiūnų gimnazijos direktorė Vilija Bareikienė. Direktorė išreiškė pasididžiavimą mokinių muzikiniais sugebėjimais, padėkojo už puikų koncertą ir palinkėjo  sėkmės ateityje. Vyko ne tik muzikinis pasirodymas, bet ir malonus bendravimas dalijantis saldainius, kuriuos skyrė meno mokyklos direktorė Auksė Sapežinskienė.

 

  Mokytojai metodininkai Laimutė Aleksiupienė, Algirdas Glovickis

                   

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos