Integruota fortepijono- kalbinio ugdymo pamoka

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2023-11-16
  • Kategorija: Renginiai

          Integruota fortepijono- kalbinio ugdymo pamoka

 „Tolerancijos žibintas Butrimonių gimnazijos priešmokykliniame ugdymo skyriuje

 

   2023 m. lapkričio 15 dieną,  Tolerancijos dienos išvakarėse,  mokytoja Joana Laugalienė su mokytoja Vida Sadauskiene Butrimonių gimnazijos priešmokyklinio ugdymo skyriuje vedė integruotą fortepijono-kalbinio ugdymo pamoką „Tolerancijos žibintas“. Jaukioje Butrimonių ikimokyklinio ugdymo salėje išdėlioti šviečiantys žibintai išdavė, kad šių metų simbolis –  „Tolerancijos žibintas“!

   Su ugdytiniais aptarėme, ką reiškia šis žodis, kalbėjome apie tolerancijai tinkančius žodžius ir kaip galėtume tolerantiškai pasielgti konkrečioje situacijoje. Mažieji darželinukai pasekė pasaką apie draugystę, gerumą, dalinimąsi su aplinkiniais ir supratingumą. Į pasaką įsipynė pianisčių atliekami kūriniai: „Vidurnakčio pelėda“,  Bugi“, „Beveik tango“, „Šokis“, „Linksmoji bitutė“, „Tu, Saulute, vakaran“. Kūrinius atliko Mėja Senūtaitė, Lėja Lukošiūnaitė, Liepa Gudaitytė, Agota Karžinauskaitė, Paula Anušauskaitė ir Smiltė Ramančiuckaitė.

  Tai buvo pirma pažintis  su mažaisiais draugais, bet tikime, kad susitikimų bus daugiau. Už šiltą priėmimą dėkojame Butrimonių priešmokyklinio ugdymo bendruomenei.

 

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos