Šiais metais pasirašyta dar viena bendradarbiavimo sutartis

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2023-10-30
  • Kategorija: Renginiai

Šiais metais pasirašyta dar viena bendradarbiavimo sutartis

 

   2023 m. spalio 27 d. Alytaus r. meno ir sporto mokykloje ankstų rytą skambėjo muzika ir latviška kalba. Mokyklos bendruomenė priėmė ir koncertu pasveikino svečius iš Jelgavos krašto Muzikos ir meno mokyklos (Latvija). Šią draugystę inicijavo mūsų mokyklos dailės mokytojai Ingrida ir Arūnas Vaitkai, kurie ne vienerius metus bendrauja su šia muzikos ir meno mokykla Latvijoje.

 Džiugu, kad į šį susitikimą atvyko Alytaus rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Laimutė Zavistauskienė, kuri pasveikino ir pademonstravo latvių kalbos žinias. Smagiai visus nuteikė vedančiųjų, Joanos Laugalienės ir Arūno Vaitkaus, latvių ir lietuvių kalbomis pristatytas koncertas.

   Jaukioje salėje Alytaus r. meno ir sporto mokyklos direktorė Auksė Sapežinskienė  pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Jelgavos krašto Muzikos ir meno mokyklos (Latvija) direktore Dace Laure. Šalys įsipareigojo keistis informacija apie vykdomą veiklą, planuojamus renginius, kitus aktualius klausimus, bendradarbiauti, įgyvendinant įvairius projektus, organizuojant parodas, koncertus, festivalius, dirbant metodinėje veikloje ir komisijų darbe.

   Šilti pokalbiai prie arbatos puodelio, pasikeitimas atminimo dovanomis bei pasivaikščiojimas po mokyklos erdves „nutiesė tinklus“ į būsimus susitikimus, koncertus ir konkursus.

 

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos informacija

  

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos