Suaugusiųjų mokymo savaitės atviros pamokos muzikavimo smuiku mokinių Rugilės ir Karolio Levickų namuose

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2022-11-23
  • Kategorija: Renginiai

Suaugusiųjų mokymo savaitės atviros pamokos muzikavimo smuiku mokinių Rugilės ir Karolio Levickų namuose

 

           2022 m. lapkričio 21 dieną Julijos ir Dariaus Levickų namuose vyko trijų kartų muzikavimo smuiku, gitara, armonika ir įvairiais idiofonais, atvira pamoka. Pamoka  prasidėjo 3 klasės mokinės Rugilės ir smuiko mokytojo metodininko Algirdo Glovickio  grojimo chordofonais – smuiku ir altu. Senelius, tėvelius ir svečius mokytojas supažindino su smuiko istorija ir smuiko šeimos instrumentų skambesio skirtumais. Septintokas Karolis grojo ne tik smuiku, bet ir armonika, gitara. Senelis Algirdas Levickas prasitarė, kad groti armonika ir gitara išmoko savarankiškai iš interneto. Karolis senelį supažindino su muzikos akordais ir tonacijomis tada, kai pradėjo lankyti pirmą muzikavimo smuiku klasę Alytaus r. meno ir sporto mokykloje.

          Nuoširdžiu ir svetingu trijų kartų bendravimu pasidžiaugė  pamokoje dalyvavusi Alytaus r. meno ir sporto mokyklos direktorė Auksė Sapežinskienė ir fortepijono mokytoja metodininkė Laima Zalanskienė. Direktorė pastebėjo, kad tokios vaikų, tėvelių ir senelių bendros pamokos turėtų vykti dažniau ir viliasi, kad šis suaugusiųjų švietimas Levickų šeimoje tikrai ne paskutinis.

           Ačiū Levickų šeimai už priėmimą, o Algirdo ir Danutės anūkams Rugilei ir Karoliui linkime skambių sąskambių nelengvame mokymosi kelyje. Sėkmės...

 

                                                             Mokytojas metodininkas Algirdas Glovickis

 

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos