Koncertas „Draugystė su muzika“

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2024-05-27
  • Kategorija: Renginiai

Koncertas „Draugystė su muzika“

2024 metų gegužės 23 d. 11 val. Alytaus r. meno ir sporto mokykloje, Dauguose, mokiniai ir mokytojai į koncertą pakvietė Daugų Vlado Mirono gimnazijos darželio priešmokyklinio skyriaus ir pradinių klasių mokinius.

Koncerte gitara grojo Brigita Žvikevičiūtė, Dovydas Kurkutis ir Dominykas Molis (mokytojas Gintautas Pikūnas), kanklėmis – Ugnė Šilalytė ir Varvara Yuvalčuk  (mokytoja Laimutė Aleksiupienė), smuiku grojo Ūla Saulėnaitė, Alisa ir Auksė  Svilainytės, Meilana Nevulytė (mokytojas Algirdas Glovickis), fortepijonu skambino Benas Ramanavičius, Emelia Tichonova, Dovydas Kurkutis, Dovilė Molytė, Ema Sabaliauskaitė, Alisa Svilainytė, Liepa Jatkauskaitė, Nigrita Žvikevičiūtė (mokytojos Rasa Babarskienė, Joana Laugalienė, Raminta Vanagaitė).

Džiaugiamės, kad draugystė su Daugų Vlado Mirono gimnazija  nenutrūksta daugelį metų, o tai siejama gražiu bendradarbiavimu, kur „muzikiniu tiltu“ kiekvienais metais eina mūsų mokiniai, kurie muzikuoja, tobulėja, stengiasi pažinti meno pasaulį, turtinti savo vidinį meninį supratimą.

 

              Alytaus r. meno ir sporto mokyklos informacija

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos