Muzikinė popietė „Ateik paklausyti“

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2022-06-01
  • Kategorija: Renginiai

             Muzikinė popietė „Ateik paklausyti“

 

2022 m.  gegužės 30 d. Alytaus r. meno ir sporto mokyklos Butrimonių skyriuje, Butrimonių gimnazijos salėje šurmuliavo didelis būrys gimnazijos pradinių klasių mokinių ir jų mokytojų. Meno mokyklos auklėtiniai pakvietė bendraklasius pasiklausyti, ko jie išmoko šiame meno pasaulyje. Keletą žodžių apie Vaikų Gynimo dieną tarė mokytoja Nijolė Karkauskaitė. Mažieji muzikantai, nors ir jaudinosi, bet labai stengėsi pasirodyti kuo geriau. Bendraklasiai klausėsi atliekamų lietuvių liaudies ir ukrainiečių harmonizuotų dainų,  populiarių pjesių ir ansamblių, o draugai negailėjo gausių plojimų ir palaikymo žodžių. „VIKTORINOS“ ir  „REKLAMOS“ metu mokiniai aktyviai atsakinėjo į koncerto vedančiosios ir organizatorės mokytojos Joanos užduotus klausimus ir buvo apdovanoti saldžiaisiais siurprizais.

Koncerte pianinu grojo Lėja Lukošiūnaitė, Paula Damulevičiūtė, Smiltė ir Viktorija Ramančiuckaitės, Alina Asanavičiūtė, Emilis Senūta, Austėja ir Vanesa Šareikaitės, Austėja Senutaitė  (mokytoja Joana Laugalienė). Smuiką „kalbino“ Rugilė ir Karolis Levickai  (mokytojas Algirdas Glovickis).

Dėkojame pradinių klasių mokytojoms Nijolei Karkauskaitei, Ginai Griškonienei, Ritai Peckuvienei, Sigutei Žvinakienei, Rasai Kleponienei, Julitai Bagušinskienei už gražų bendravimą ir pagalbą, organizuojant koncertą.

 

 

                                                                                       Alytaus r. meno ir sporto mokyklos

                                                                                               mokytoja metodininkė Joana Laugalienė

 

 

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos