Koncertas „Ateik paklausyti ir meniškai papiešti“

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2022-06-02
  • Kategorija: Renginiai

Koncertas „Ateik paklausyti ir meniškai papiešti“

 

2022 metų birželio 1 d. 11 val. Alytaus r. meno ir sporto mokykloje, Dauguose, mokiniai ir mokytojai į koncertą pakvietė Daugų Vlado Mirono gimnazijos pradinių klasių mokinius. Paminėta Tarptautinė Vaikų gynimo diena, kuri minima jau 71 metai.

 Koncerte gitara grojo Dovydas Kurkutis (mokytojas Gintautas Pikūnas), kanklėmis – Urtė Zenevičiūtė, Goda Grikevičiūtė, Urtė Beleckaitė, Ugnė Zenevičiūtė (mokytoja Laimutė Aleksiupienė), smuiku grojo Alisa Svilainytė (mokytojas Algirdas Glovickis), fortepijonu skambino Augustė Petkevičiūtė, Adrijana Šreiderytė, Dovilė Molytė, Nigrita Žvikevičiūtė (mokytojos Rasa Babarskienė ir Joana Laugalienė). Smagiai klausytojus nuteikė koncerte vykusi Viktorina, kurios metu buvo užduodami muzikiniai klausimai, mįslės, piešiamas smuiko, boso raktas.  Dailės skyriaus mokytoja Ingrida Vaitkienė pakvietė į piešimo edukaciją, naudojant maisto produktus, o mokyklos kieme, edukacinėje erdvėje, mokiniai galėjo pagroti virtuviniais indais ir įrankiais. Mokytojos mokinius, norinčius sportuoti, groti ir piešti, pakvietė ateiti į mokinių priėmimą birželio 15 dieną.

Džiugu, kad draugystė su Daugų Vlado Mirono gimnazija  nenutrūksta daugelį metų, o tai siejama gražiu bendradarbiavimu, kur „muzikiniu tiltu“ kiekvienais metais eina mūsų mokiniai, kurie muzikuoja, tobulėja, stengiasi pažinti meno pasaulį, turtinti savo vidinį meninį supratimą.

 

 

                                                                                        Alytaus r. meno ir sporto mokyklos

                                                                                                  informacija

 

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos