II pusmečio koncertai Pivašiūnų ir Butrimonių skyriuose

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2022-05-17
  • Kategorija: Renginiai

II pusmečio koncertai Pivašiūnų ir Butrimonių skyriuose

    2022 metų gegužės 16 dieną vyko Alytaus r. meno ir sporto mokyklos Pivašiūnų muzikos skyriaus mokinių  koncertas „Sielos muzika“. Jame grojo mokytojų metodininkų Laimutės Aleksiupienės ir  Algirdo Glovickio mokiniai. Išmoktus kūrinius atliko Auksė Žuravskaja, Kajus Latvėnas, Normantas Baliutis, Gustė Dimšaitė, Akvilė Baliutytė, Rūta Degėsytė, Goda Vaičiūnaitė, Smiltė Slavinskaitė, Sofija Rutkauskaitė, Liutauras Dičkus, Kristupas Bikauskas, Gabija Pikūnaitė, Vitalija Meškaitytė, Brigita Barkauskaitė.  Džiaugiamės ir dėkojame tėveliams, Pivašiūnų gimnazijos pavaduotojai Vilijai Bareikienei  už nuoširdžius palinkėjimas. Mokytojai perdavė mokyklos direktorės Auksės Sapežinskienės sveikinimus, palinkėjo ugdytiniams  žinoti savo tikslus ir visada jų siekti.

    Tą pačią dieną Alytaus r. meno ir sporto mokyklos Butrimonių skyriuje buvo smagu vėl pamatyti pilną salę jaunųjų muzikantų, tėvelių ir senelių. Pianinu savo kūrinius atliko Smiltė ir Viktorija Ramančiuckaitės, Paula Damulevičiūtė, Alina Asanavičiūtė, Austėja ir Vanesa Šareikaitės, Emilis Sėnūta, Austėja Senutaitė,  Lukas Babravičius. Fortepijonu ugdytinius paruošė mokytoja metodininkė Joana Laugalienė.

     Mokytojo metodininko Algirdo Glovickio mokiniai atliko kūrinius smuiku ir akordeonu. Rugilė ir Karolis Levickai, Gabija Maksimavičiūtė ir Gabija Lingevičiūtė griežė smuiku, Germantė Bradauskaitė ir Andrius Trukanavičius grojo akordeonu.

    Mokytoja Joana Laugalienė perdavė mokyklos direktorės Auksės Sapežinskienės nuoširdžius sveikinimus ir linkėjimus, dėkojo tėveliams, seneliams už rūpestį, pasidžiaugė mokiniais ir gražiu kūrinių atlikimu.

   

   

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos