ATOSTOGŲ AKADEMIJA: MOTYVACIJA VEIKTI

  • Paskelbė : Evaldas Ostrauskas
  • Paskelbta: 2021-06-07
  • Kategorija: Renginiai

,,Žvelgdami į sėkmės lydimus žmones neretai imame galvoti, kad jie jau gimė šiame kelyje ir viskas jiems lengva... Vis dėl to, pažvelgę iš arčiau suprantame, kad jie tokie patys kaip ir mes - su įvairiais išgyvenimais, laimingomis ir skaudžiomis istorijomis bei dienomis, kuomet viskas, ko norisi, tai tyliai lindėti po antklode.

Sakote, pirmasis žingsnis link geresnio rytojaus yra pats sunkiausias? O ar gali būti taip, kad sunkiausia - kelionės viduryje? O galbūt sudėtingiausia yra žengti paskutinį, lemiamą žingsnį pro sėkmės vartus?“

Apie mažus žingsnelius, sėkmę, ,,gyvas gatves“ ir begalę kitų dalykų supažindins ATOSTOGŲ AKADEMIJOS išskirtiniai žmonės, šešis savaitgalius iš eilės drauge bandysime įminti motyvacijos paslaptį! Visuose pokalbiuose dalyvaus ypatingi pašnekovai – gidai, saviugdos treneriai, koučeriai,  fotografai, scenos kalbos ir vaidybos ekspertai, rašytojai, prodiuseriai, keliautojai, teatro ir televizijos aktoriai. Pirmo, sekmadieninio pokalbio ,,Smalsumas – jaunystės šaltinis“ metu, dalyvavo Albertas Kazlauskas – gidas, įvairių projektų vadovas, garsėjantis netradiciniais ekskursijų maršrutais, suteikiančiais galimybę pažinti miesto mikrorajonus ir kitas erdves už įprasto, turistinio tako ribų.

„Kai atrodo, kad pasaulis tarytum atsisuko prieš jus, prisiminkite vieną tiesą – ir lėktuvas kyla prieš vėją, ne pavėjui.“ - Henry Fordas.

Mokytoja metodininkė Laima Zalanskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos