Alytaus r. meno ir sporto mokyklos moksleivių pagamintos Kalėdinės eglutės, skirtos senjorams

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2021-12-21
  • Kategorija: Pranešimai

 Alytaus r. meno ir sporto mokyklos moksleivių pagamintos

 Kalėdinės eglutės, skirtos senjorams

 

            Artėja pats nuostabiausias metų laikas - Kalėdos. Parodytas dėmesys ir mielos dovanos džiugina bet kokio amžiaus žmones. Senjorai – jokia išimtis, tuo labiau, šie asmenys, turėtų būti labiausiai gerbiami ir vertinami kiekvieno mūsų aplinkoje. 

            Su moksleiviais ieškojome idėjų, kurios senjorams suteiktų daug džiaugsmo ir džiugesio. Realu, kad praleistas laikas kartu, kiekvienam senjorui būtų ypatinga ir neįkainojama dovana. Negalint skirti kasmetinio mokinių koncerto, radome būdą, kuris padės parodyti meilę ir rūpestį senjorams. „Padovanokime rankų darbo eglutes, tai puiki dovana!“, pritarė iniciatorei mokytojai metodininkei, Laimutei Aleksiupienei, Pivašiūnų gimnazijos ir Alytaus r. meno ir sporto mokyklos mokytojai ir mokiniai.

            Džiaugiamės kasmetine bendryste esant galimybei, padovanoti moksleivių rankomis padarytas eglutes Alytaus rajono savivaldybės Pivašiūnų ir Pivašiūnų parapijos globos namų senjorams. Dėkojame mokytojams Algirdui Glovickiui, Rasai Babarskienei, Joanai Laugalienei, Laimutei Aleksiupienei, kurie aktyviai ragino mokinius prisidėti prie šventinių dovanų kūrimo.  Visiems ramaus švenčių laukimo. Būkime sveiki ir laimingi!

 

 Mokytoja  metodininkė                                                                           Laimutė Aleksiupienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos