KVIEČIAME DALYVAUTI SVEIKOS GYVENSENOS KURSŲ UŽSIĖMIMUOSE

  • Paskelbė : Dalė Keparutienė
  • Paskelbta: 2021-10-21
  • Kategorija: Kvietimai

KVIEČIAME DALYVAUTI SVEIKOS GYVENSENOS KURSŲ UŽSIĖMIMUOSE

Sporto projekto dėka, modernizavus mokyklos sportinį inventorių ir įrangą atsirado didesnis patrauklumas ir palankios sąlygos suaugusiųjų fiziniam aktyvumui bei jo plėtrai. Aktualu tai, kad gyvenamosios vietovės bendruomenės asmenys įtraukiami į sporto projekto veiklas nepriklausomai nuo gyventojų amžiaus, socialinės padėties ir kitų socialinių skirtumų.

Projekto dėka kryptingai siekiame, kad švietėjiška veikla apie sveikos gyvensenos ir fizinio aktyvumo kokybės gerinimo privalumus kiekvienam bendruomenės dalyviui padėtų pasiekti gerų rezultatų stiprinant sveikatą. Mokyklos patalpose nuolat užtikrinama kiekvieno sportuojančio sveikatos saugumas, intensyviai dezinfekuojami paviršiai, sportinė įranga – biliardo lazdos, kamuoliai, treniruokliai ir kt., vėdinamos patalpos. Visos projekte vykdomos veiklos skatina socializaciją - bendravimą ir bendradarbiavimą, komandinį darbą, pagarbą taisyklėms ir kitiems, suteikia asmeninį tobulėjimą. Esame tikri, kad tinkamai parinkta ir įsigyta sportinė įranga ir pasibaigus projektui suteiks platesnes galimybes Alytaus r. meno ir sporto mokyklos bendruomenei organizuoti ne tik rajoninius fizinio aktyvumo ir sveikos gyvensenos renginius ar stovyklas, bet ir varžybas respublikiniu, tarptautiniu lygmeniu.

Projektas įgyvendinamas pagal ,,Sveikatos stiprinimas ir sportinių galimybių plėtra, įsigyjant sporto inventorių ir įrangą“ Nr. SRF-FAV-2020-1-0145 bendrai finansuojamo Valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, Mokslo ir Sporto ministerija ir Švietimo mainų paramos fondas.

Sporto projekto vadovė Laima Zalanskienė

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos