Muzikiniai pokalbiai mokslo metų pabaigai su mokytoja Joana

  • Paskelbė : Evaldas Ostrauskas
  • Paskelbta: 2021-05-21
  • Kategorija: Aktualijos

2021 metų gegužės 20 dieną mokytoja Joana Laugalienė su mokiniais vykdė II pusmečio koncertą–atsiskaitymą „Muzikiniai pokalbiai mokslo metų pabaigai“. Dalintasi gražiu bendravimu, pokalbiu, kas pasisekė, kas sekėsi sunkiau, ko sau palinkėtume.

Pirmokė Nigrita Žvikevičiūtė dainingai pagrojo pjesę „Vėjelis“, o Rasa Ribačiauskaitė linksmai atliko „Gavotą“, Dominyka Pipaitė – „Etiudą“, Orinta Baležentytė – banguojančią pjesę „Pasiplaukiojimas valtele“. Valsas skambėjo Emilijos Grikevičiūtės namuose, „Menuetą“ pagrojo Ąžuolas Karpiejus, o „Rondo“ atliko Brigita Pranaitytė. Aida Makselytė atliko regtaimą „Neramus gyvenimas“, o jos sesė Skaistė energingai atliko „Džiazinę invenciją“.

Mokiniai džiaugėsi, kad pavyko „susidoroti“ su internetiniais iššūkiais, su dideliu krūviu; sakė, kad pradžia buvo visiems sunki, o vėliau darbas ir įgūdžiai davė rezultatų. Mokytoja pasidžiaugė, kad ne viskas buvo blogai, kad buvo ir gerų dalykų. Šiuo pandeminiu laikotarpiu vyko daug nuotolinių konkursų ir, neišvykstant iš namų, galima buvo dalyvauti nuotoliniuose konkursuose, projektuose, festivaliuose ir pelnyti diplomus bei padėkas. Dominyka Pipaitė džiaugiasi II vietos diplomu, Aida Makselytė – diplomu, Nigrita Žvikevičiūtė – I vietos diplomu ir diplomu prizininkui, Rasa Ribačiauskaitė dar laukia rezultatų, o Skaistė Makselytė dalyvavo net 6 konkursuose ir festivaliuose, kur pelnė padėkas, diplomus ir III vietos diplomą.

Vieni kitiems linkėjome geros nuotaikos, sveikatos, skambiai pabaigti šiuos mokslo metus ir susitikti Rugsėjį!

Video nuorodos iš konkursų:

https://www.youtube.com/watch?v=HVSa9QxjQTghttps://youtu.be/SEHDtyq7JcI

https://www.youtube.com/watch?v=-Fjig9CzpD8<

https://www.youtube.com/watch?v=Pt2On6Mhzc0&feature=youtu.be<

https://youtu.be/E54aFca8wE0<

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos